Sprookjes motorroute van de gebroeders Grimm

Sprookjes motorroute van de gebroeders Grimm – Motorrijders kunnen in Hessen het spoor van de gebroeders Grimm volgen door het ontdekken van de bekende en minder bekende kanten van de veelzijdige streek in midden Duitsland.

De streek die men kan ontdekken tijdens het motorrijden, is een streek vol met kastelen waar zich vorsten zetelden en ridders vochten. Kloosters en donkere mijnen, gotische Domkerken die boven alles uitsteken. Fraaie stadjes en bossen waarin misschien nog steeds heksen wonen en dwergen rondlopen. In Hessen weet je het maar nooit.

Sprookjes motorroute van de gebroeders GrimmDe gebroeders Grimm hebben zelf ook sporen nagelaten in Hessen. Het was de streek waar ze werden geboren, naar school gingen, studeerden, werkten, feest vierden en vrienden bezochten.Motorrijders kunnen in Hessen het spoor van de gebroeders Grimm volgen door het ontdekken van de bekende en minder bekende kanten van de veelzijdige streek in midden Duitsland.

De Duitse sprookjesroute waarin de sprookjes waarheid worden in het spoor van de gebroeders Grimm.

De sprookjesroute is ongeveer 600 kilometer lang, van de geboorte plaats van de gebroeders Grimm tot de stad van het zingende dierencombo in Bremen.

Wij hebben een aantal motorroutes voor u uitgezocht:

Schneewitchen und Edersee

Dornröschen und Meiszner

Rotkäppchen und Thüringerland

Büder Grimm und Vogelsberg